T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon
0 318 2334167
Belgegeçer
0 318 2334167
WEB
https://kirikkaleram.meb.k12.tr
Adres
KARŞIYAKA MAH. 2179 SK. REHBERLIK VE ARAŞTIRMA MERKEZI MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO: 34 MERKEZ / KIRIKKALE
Vizyon
Yaptığı çalışmalar ve geliştirdiği projeler ile, ülkemiz genelindeki Rehberlik ve Araştırma Merkezlerine hizmet standartlarında yol gösterici olmak.
Misyon
Kırıkkale Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak hizmetlerimizden yararlanan herkese; Milli Eğitim sisteminin genel amaçları çerçevesinde, Eğitimde rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri ile özel eğitim hizmetlerini sunarak, Öğrencilerin, eğitim sürecinden ilgi, yetenek ve gelişim özelliklerine göre en üst düzeyde yararlanmalarını ve gizil güçlerini en uygun şekilde ortaya çıkarmalarına yardımcı olarak çağdaş, kendini gerçekleştirmiş, verimli ve mutlu insan hedefini yakalamak için, Alanımızda en son bilimsel gelişmeleri çalışmalarımıza uyarlayarak hizmet sunmaktır.
Başarılar
 Bilimsel bilgi temelinde çalışmalarımızı yürütürüz.  Eğitimde fırsat eşitliğine ve her bireyin eğitim hakkı olduğuna inanırız.  Önceliğimiz birey odaklı çalışmaktır. Bireyin ihtiyaçlarına uygun eğitim seçeneklerinin olduğuna inanırız.  Hizmetlerimizi sunarken, bireyin “gizlilik” ve “gönüllülük” değerlerine saygıyla hareket ederiz.  “Ben” yerine “Biz” anlayışıyla hareket ederiz.  Öğrenmede Bireysel Farklılıkları dikkate alan bir eğitim sisteminin başarılı olacağına inanırız.  Kurumumuza başvuran herkes eşittir ve herkese eşit hizmet sunulur.  Çalışmalarımızda şeffaflık ve objektiflik esas alınır.  Kurumumuza başvuran herkese saygılı davranılır.  Paydaşlarımızın ve hizmetlerimizden faydalananların memnuniyetine önem verilir.
Konferans Salonu :1
Toplantı Salonu :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :30
Öğretim Şekli :MERKEZİMİZ HAFTA İÇİ 08:00-12:00 ve 13:00-17:00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERMEKTEDİR.
Saatler
08:00 - 17:00
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
İLİMİZ ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI( KARŞIYAKA) MERKEZİMİZİN BULUNDUĞU SOKAKTAN GEÇMEKTEDİR. KIRIKKALE MKE PİRİNÇ FABRİKASI ÖNÜNDEN AHILI YOLU İSTİKAMETİ İZLENEREK YOL ÜZERİNDEKİ AKTÜRK EKMEK FIRINI KARŞISINDAKİ SOKAK YÖNÜNDE İLERLENDİĞİNDE MERKEZİMİZE ULAŞTIRACAKTIR.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İL MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır